Diensten

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Diensten

Gratis software en gebruik van het systeem

TicketSupply levert u de online software voor de kaartverkoop. U maakt bij ons een account aan en start direct met de verkoop van tickets. Dit is voor u gratis. Bezoekers van uw evenement betalen onze fee per ticket.

Alle scansoftware en -hardware

Bezoekers checken met hun ticket in op uw evenement. U ontvangt daartoe een USB-stick met alle scansoftware. Naar wens voorzien wij u van een scanner of u draagt er zelf zorg voor.

Internationale mogelijkheden

TicketSupplyverzorgt ook tickets voor buitenlandse evenementen. Indien gewenst voert u zelf de juiste belastingtarieven in.

Ik wil graag iets zien of iemand spreken


Ons bedrijf

TicketSupply is een jong, dynamisch bedrijf in een steeds geavanceerdere wereld. Wij zijn de concurrenten ver voor met ons gedecentraliseerde ground breaking ticket uitgifte en scanprotocol, waarmee we u alles geven wat u nodig zou kunnen hebben en wil. Hoe ons systeem werkt.

Onze missie

TicketSupply geeft u en uw klanten de snelste, meest effici├źnte en vloeiende organiseer- en koopervaring die u zou kunnen wensen. Hoe we dat doen.

Wij houden van

Wij houden van helderheid en duidelijkheid. Bij ons treft u dus geen kleine lettertjes aan met opslagen van enkele procenten bovenop de afgesproken prijzen. Wij geven u alle kosten in een overzichtelijke offerte. Geïnteresseerd?

01

Maak een account aan

Stel uw organisatorische gegevens in

Het aanmaken van een account is gratis, gemakkelijk en maakt het mogelijk om onze functionaliteiten door te nemen.

02

Voeg een evenement toe

Stel een evenement in conform uw eisen en wensen.

Creeer uw eigen tickets, stel evenement limitaties in zoals leeftijd, verkoopdatums en bezoekersaantallen, Upload uw ticket ontwerpen en verkooppagina.

03

Start de verkoop

Bekijk real-time de verkoopstatistieken

Het bijhouden van uw verkopen is nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. Onze snelle SSD servers zorgen ervoor dat uw evenementen 24/7 bereikbaar zijn.

TOP