Login

Direct inloggen op uw persoonlijke dashboard om uw evenementen beheren.


Account aanmaken
Waarom Ticket Supply

Sterke start van uw evenement

Over u

U organiseert evenementen. Dat is uw core business. U besteedt uw kostbare tijd dan ook liever aan werving, planning en organisatie, dan aan ticketontwerp, betaalsystemen en verkoop. TicketSupply zorgt ervoor dat u aan uw core business toekomt. Geen zorgen over hoe, wat, wanneer en met welke uitkomst u uw tickets verkoopt. Dat gaat zo

Ons bedrijf

TicketSupply is een jong, dynamisch bedrijf in een steeds geavanceerdere wereld. Wij zijn de concurrenten ver voor met ons gedecentraliseerde ground breaking ticket uitgifte en scanprotocol, waarmee we u alles geven wat u nodig zou kunnen hebben en wil. Hoe ons systeem werkt.

Onze missie

TicketSupply geeft u en uw klanten de snelste, meest efficiënte en vloeiende organiseer- en koopervaring die u zou kunnen wensen. Hoe we dat doen.

Wij houden van

Wij houden van helderheid en duidelijkheid. Bij ons treft u dus geen kleine lettertjes aan met opslagen van enkele procenten bovenop de afgesproken prijzen. Wij geven u alle kosten in een overzichtelijke offerte. Geïnteresseerd?

01

Maak een account aan

Stel uw organisatorische gegevens in

Het aanmaken van een account is gratis, gemakkelijk en maakt het mogelijk om onze functionaliteiten door te nemen.

02

Voeg een evenement toe

Stel een evenement in conform uw eisen en wensen.

Creeer uw eigen tickets, stel evenement limitaties in zoals leeftijd, verkoopdatums en bezoekersaantallen, Upload uw ticket ontwerpen en verkooppagina.

03

Start de verkoop

Bekijk real-time de verkoopstatistieken

Het bijhouden van uw verkopen is nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. Onze snelle SSD servers zorgen ervoor dat uw evenementen 24/7 bereikbaar zijn.

TOP